Audit intern

Printr-o atitudine impartiala, evitand conflictele de interese, noi va sprijinim pentru a obtine o imagine reala asupra performantelor actuale si pentru identificarea directiilor de dezvoltare a afacerii, reducand riscurile si crescand eficienta.

Pentru o oferta adaptata necesitatilor dvs. nu ezitati sa ne contactati.


Conform prevederilor legale, entitatile ale caror situatii financiare sunt auditate de auditori financiari externi, trebuie sa asigure auditul intern al activitatii.

Activitatea de audit intern se desfasoara in baza Normelor de audit intern aprobate de CAFR, care contin Standardele de audit intern, elaborate si publicate de Institutul Auditorilor Interni, si Proceduri privind cadrul general de desfasurare a misiunilor de audit intern.

Auditul intern este o activitate independenta si obiectiva care da unei entitati o asigurare in ceea ce priveste gradul de control asupra operatiunilor, o indruma pentru a-i imbunatati operatiunile si contribuie la adaugarea unui plus de valoare. Auditul intern ajuta entitatea sa isi atinga obiectivele, evaluand printr-o abordare sistematica si metodica, procesele sale de management al riscurilor, de control si de guvernare a intreprinderii, facand propuneri pentru a le consolida eficacitatea.

Staf Expert

Bucuresti, str. Cenad, nr. 20, sector 5

+40 213.212.216 (fix)
+40 314.365.969 / +40 318.174.875 (fax)
+40 732.163.411 (mobil)
office@stafexpert.ro